Erik Hulzebosch boeken

Deze gage geldt voor een lezing! Presentator 4 uur voor: € 4.500,-.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Schaatsen

Wil jij Erik Hulzebosch boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Erik Hulzebosch. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Meedoen aan So You Wanna Be A Popstar en dan als winnaar uit de bus komen. Je in een heel nieuw avontuur storten en er dan helemaal voor gaan. ’t Is zo’n beetje het verhaal van zijn leven. Zijn enthousiasme, zijn geestdrift, zijn doorzettingsvermogen… het spat aan alle kanten van hem af. Het lijkt niet op te kunnen.

Biografie Erik Hulzebosch

Zijn gewoonheid, zijn echtheid, zijn doe maar gewoon dan doe je al gek genoegheid, ze hebben hem alom geliefd gemaakt. Hij mag zich inmiddels dan ook BN’er noemen. Bekend van radio, televisie en noem maar op. De schaatser is ook entertainer, zanger en presentator geworden. Hij doet het allemaal even graag. Met evenveel plezier. En vooral met evenveel energie.Maak hem even van nabij mee en je krijgt het idee dat je de wereld aan kunt.Nee, je kúnt de hele wereld aan.

Boekingen van Erik Hulzebosch

Zijn geheim? Altijd en overal met beide benen op de grond – mag ook ijs zijn – blijven staan. En wat je ook doet of van plan bent te gaan doen, doe het vol overgave en met veel, heel veel plezier! Ga er voor, met hart en ziel. Succes verzekerd: hij is er zelf het levende bewijs van. Waarmee hij zijn publiek weet te boeien? Kom maar kijken, luidt het antwoord. Erik Hulzebosch.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Erik Hulzebosch kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Erik Hulzebosch wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Erik Hulzebosch wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Erik Hulzebosch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Erik Hulzebosch kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Erik Hulzebosch boeken

Ben jij benieuwd hoe je Erik Hulzebosch kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Erik Hulzebosch boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik Hulzebosch

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonSchaatsenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand