Maarten Spanjer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Voetbal // Acteren

Voetbal, schrijven en acteren zijn de passies van Spanjer. Schrijven en acteren werd zijn werk, voetbal, na een intensieve carrière, een hobby. Hij maakte zijn debuut als acteur in de speelfilm Liefde en lange vingers. Was vervolgens te zien in de succesvolle speelfilms Spetters, de Gulle Minaar en Soldaat van Oranje. Zijn entree als schrijver maakte hij met zijn halfbiografische boek Eigen schuld, gevolgd door het beste van Rijk en Maarten, Moedeloos voorwaarts en Vissen is ook een sport.

Maarten Spanjer boeken

Als televisie persoonlijkheid werd Maarten bekend bij het grote publiek als o.a. het Miskend talent, Drs. Vijfje, Beun de Haas en verscheen hij in diverse televisie series. Met het met de Gouden Roos van Montreux bekroonde televisie programma Taxi, liet hij zien hoe hij moeiteloos, onder het oog van de registrerende camera, zijn argeloze passagiers aan de praat wist te krijgen.

Boekingen van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer weet als geen ander de juiste snaar te raken, op een creatieve, gevoelige, maar tevens scherpe wijze! Door zijn sterke persoonlijkheid te tonen, weet Spanjer op humoristische, relativerende en bijzondere manier uw boodschap over te brengen! Niet verwonderlijk dat o.a. KPN Maarten Spanjer & Rijk de Gooijer uitkoos om hun producten en diensten, op ludieke wijze over te brengen naar het grote publiek.

Direct Maarten Spanjer huren? Klik hier voor boekingen van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maarten Spanjer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonVoetbal // ActerenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand