Maarten Spanjer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Voetbal // Acteren

Wil jij Maarten Spanjer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maarten Spanjer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voetbal, schrijven en acteren zijn de passies van Spanjer. Schrijven en acteren werd zijn werk, voetbal, na een intensieve carrière, een hobby. Hij maakte zijn debuut als acteur in de speelfilm Liefde en lange vingers. Was vervolgens te zien in de succesvolle speelfilms Spetters, de Gulle Minaar en Soldaat van Oranje. Zijn entree als schrijver maakte hij met zijn halfbiografische boek Eigen schuld, gevolgd door het beste van Rijk en Maarten, Moedeloos voorwaarts en Vissen is ook een sport.

Biografie Maarten Spanjer

Als televisie persoonlijkheid werd Maarten bekend bij het grote publiek als o.a. het Miskend talent, Drs. Vijfje, Beun de Haas en verscheen hij in diverse televisie series. Met het met de Gouden Roos van Montreux bekroonde televisie programma Taxi, liet hij zien hoe hij moeiteloos, onder het oog van de registrerende camera, zijn argeloze passagiers aan de praat wist te krijgen.

Boekingen van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer weet als geen ander de juiste snaar te raken, op een creatieve, gevoelige, maar tevens scherpe wijze! Door zijn sterke persoonlijkheid te tonen, weet Spanjer op humoristische, relativerende en bijzondere manier uw boodschap over te brengen! Niet verwonderlijk dat o.a. KPN Maarten Spanjer & Rijk de Gooijer uitkoos om hun producten en diensten, op ludieke wijze over te brengen naar het grote publiek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maarten Spanjer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maarten Spanjer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maarten Spanjer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maarten Spanjer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maarten Spanjer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maarten Spanjer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maarten Spanjer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maarten Spanjer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maarten Spanjer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonVoetbal // ActerenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand