Empire boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  2 x 45 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Empire boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Empire. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud!

Biografie Empire

Empire is een enthousiaste groep van geschoolde (conservatorium) muzikanten die allemaal zin hadden om een strakke pop/coverband neer te zetten. Inmiddels een bekende naam geworden bij het “grote” publiek en de band krijgt steevast goede recensies!

Spetterende performance

Door de originele keuze van bekende muziek en een goed gevoel voor opbouw van de show weet deze topband elke avond gegarandeerd knallend af te sluiten door een spetterende performance. Hiermee is inmiddels menig dorpsfeest, festival en bruiloft op zijn kop gezet!

Boekingen van Empire

En dat is precies hoe je een show van EMPIRE beleeft. Ze pakken je bij de lurven. Als een aardbeving maken ze elke feestlocatie met de grond gelijk. Nergens is er zoveel energie, levendigheid, vuur en confetti als bij EMPIRE. Deze coverband zet een nieuwe standaard. Een GOUDEN standaard. Zet deze band nu op je bucketlist. Laat je omver blazen met een goudgele rakker in je hand.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Empire kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Empire wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Empire wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Empire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Empire kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Empire boeken

Ben jij benieuwd hoe je Empire kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Empire boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Empire

Empire inhuren

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Empire

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Feest€3295,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround / Feest€3695,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround / Feest€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand