Gert Jakobs boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Wielrennen

Wil jij Gert Jakobs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gert Jakobs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ex profwielrenner en tv personality Gert Jakobs geeft een 60 minuten durend seminar over winnen, werken en najagen van succes.

Biografie Gert Jakobs

Als profwielrenner is Gert Jakobs geroemd door zijn inzet, slimme trucks, dienstbaarheid aan zijn collega’s en bovenal zijn optimistische instelling. Gert is altijd op jacht naar de overwinning teneinde “de handjes de lucht in” te kunnen gooien als kroon op het succes. Wilt u of uw organisatie ook succes en “de handjes de lucht in gooien”?

Boekingen van Gert Jakobs

Gert Jakobs komt graag naar u toe om hierover te vertellen. Deze show is ook te boeken samen met Johan van der Velde en/of Leo Driessen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gert Jakobs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gert Jakobs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gert Jakobs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gert Jakobs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gert Jakobs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gert Jakobs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gert Jakobs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gert Jakobs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gert Jakobs

Gert Jakobs inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gert Jakobs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportspreker1 x 60 minutenexclusief1 persoonWielrennenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand