Ray Benjamin boeken

Bekend van TV ‘Bloed, Zweet & Tranen’
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Ray Benjamin boeken voor jouw feest of event? Vroeger ging Ray Benjamin mee met zijn vader om de kunst van het artiestenvak te leren. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en om zich heen een team verzameld dat werkt aan een volle agenda en meedenkt om het juiste repertoire te selecteren.

Ray Benjamin boeken

Ray kon eerder zingen dan praten en heeft het muziekmaken met de paplepel ingekregen van zijn vader die ook zanger en kroegbaas is. In deze kroeg van zijn vader waren ook de eerste optredens. Ray deed mee aan zes talentenjachten waarvan hij vijf keer met de eerste prijs naar huis ging waaronder “de Stem van het Rembrandt Plein”. In het 2e seizoen van Bloed, Zweet en Tranen schopte Ray het tot de kwart finale waar hij het moest opnemen tegen Mike Peterson. Dit optreden in Bloed Zweet en Tranen bezorgde Ray een platendeal bij NRGY Music.

Boekingen van Ray Benjamin

Ondanks dat hij daarmee een prima platencontract had binnengehaald, heeft Ray toch besloten met zijn team alles weer in eigen hand te nemen om zo zijn eigen koers te kunnen bepalen. Het resultaat mag er zijn singles als ‘Dacht Jij Dat Echt’ en ‘Viva La Vida’.

Frisse start

Ray Benjamin maakt als zanger een frisse start in 2021. Zijn nieuwste single is al gelijk een succes te noemen met veel airplay op alle belangrijke radiostations die de Nederlandstalige muziek draaien! Hij heet ‘Als Ik Je Laat Gaan’en het origineel is van Trijntje Oosterhuis.

Direct Ray Benjamin boeken? Klik hier voor boekingen van Ray Benjamin

Ray Benjamin boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ray Benjamin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.450,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand