Ray Benjamin boeken

Bekend van TV ‘Bloed, Zweet & Tranen’
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Ray Benjamin boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ray Benjamin. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vroeger ging Ray Benjamin mee met zijn vader om de kunst van het artiestenvak te leren. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en om zich heen een team verzameld dat werkt aan een volle agenda en meedenkt om het juiste repertoire te selecteren.

Biografie Ray Benjamin

Ray kon eerder zingen dan praten en heeft het muziekmaken met de paplepel ingekregen van zijn vader die ook zanger en kroegbaas is. In deze kroeg van zijn vader waren ook de eerste optredens. Ray deed mee aan zes talentenjachten waarvan hij vijf keer met de eerste prijs naar huis ging waaronder “de Stem van het Rembrandt Plein”. In het 2e seizoen van Bloed, Zweet en Tranen schopte Ray het tot de kwart finale waar hij het moest opnemen tegen Mike Peterson. Dit optreden in Bloed Zweet en Tranen bezorgde Ray een platendeal bij NRGY Music.

Boekingen van Ray Benjamin

Ondanks dat hij daarmee een prima platencontract had binnengehaald, heeft Ray toch besloten met zijn team alles weer in eigen hand te nemen om zo zijn eigen koers te kunnen bepalen. Het resultaat mag er zijn singles als ‘Dacht Jij Dat Echt’ en ‘Viva La Vida’.

Frisse start

Ray Benjamin maakt als zanger een frisse start in 2021. Zijn nieuwste single is al gelijk een succes te noemen met veel airplay op alle belangrijke radiostations die de Nederlandstalige muziek draaien! Hij heet ‘Als Ik Je Laat Gaan’en het origineel is van Trijntje Oosterhuis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ray Benjamin kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ray Benjamin wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ray Benjamin wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ray Benjamin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ray Benjamin kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ray Benjamin boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ray Benjamin kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ray Benjamin boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ray Benjamin

Ray Benjamin inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ray Benjamin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand