Jip Kaptijn boeken

Nieuw opkomend talent 2024
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jip Kaptijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jip Kaptijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Jip Kaptijn

Jip Kaptijn, geboren en getogen in Haarlem, is een zanger en entertainer. Enkele jaren geleden ontdekte hij dat zingen zijn grootste passie is. Het begon met zingen onder de douche en onwennig een liedje doen op een verjaardag, maar inmiddels voelt hij zich als een vis in het water tijdens zijn optredens door het hele land.

Levensgenieter

Als Jip op het podium staat merk je dat hij een echte levensgenieter is die houdt van gezelligheid. Hij krijgt iedereen mee en geniet daar zelf met volle teugen van.

Boekingen van Jip Kaptijn

Als Jip komt zingen, kun je een feest van 40 minuten verwachten. Alle grote Nederlandstalige hits passeren de revue, van onder andere John West, Mart Hoogkamer, Yves Berendse en Django Wagner. Het is een set vol gezelligheid die past in elk café, festival en elke feesttent of bruiloft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jip Kaptijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jip Kaptijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jip Kaptijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jip Kaptijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jip Kaptijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jip Kaptijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jip Kaptijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jip Kaptijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jip Kaptijn

Jip Kaptijn inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jip Kaptijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand