Pyramids boeken

RICHTGAGE: tussen € 500,- en € 1000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Pyramids boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pyramids. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tegen het einde van de zomer van 2017 begonnen twee jonge DJ’s/Producers uit Amsterdam samen te werken en combineerden hun eigen stijlen en skills. Pyramids was geboren en sinds die dag werkt Pyramids samen met artiesten over de hele wereld.

Biografie Pyramids

Pyramids releaset ontzettend veel nummers in Nederland met een hoop succes: het behalen van de Spotify Viral 50 charts en de Dutch Single top 100 met niet alleen hun eigen track ‘Rwina’ met 3robi, maar ook producties voor anderen zoals ‘Mad Max’ van Jairizinho (#1 FunX Xcharts).

Boekingen van Pyramids

Als je op de hoogte wil blijven van de avonturen van Pyramids, volg dit getalenteerde duo dan zeker op Instagram (@WeArePyramids), Facebook (@WeArePyramids) en op Twitter (@WeArePyramids). En vergeet niet te subscriben op hun eigen YouTube kanaal en hun Spotify artiesten account om zeker te zijn dat je niks van Pyramids mist!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pyramids kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pyramids wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pyramids wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pyramids online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pyramids kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pyramids boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pyramids kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pyramids boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pyramids

Pyramids inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pyramids

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand