Mr. Bermuda boeken

Zomerse vibes
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90-300 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Guilty Pleasures / Top 40 / Carribean vibes

Wil jij Mr. Bermuda boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mr. Bermuda. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De beste omschrijving voor de muziekstijl van Mr Bermuda is een zomerse cocktail met korte uitstapjes naar het Nederlandse feest.

Biografie Mr. Bermuda

Alles draait om een geslaagde avond. Of zijn set nu aan het begin, eind of avondvullend is, hij zorgt dat de energie van de dansvloer spat! Met een heerlijke vrouwvriendelijke en zomerse mix zorgt hij er direct voor dat geen dansvloer stil blijft staan. Verwacht dan ook een hitjesgolf aan guilty pleasures, caribbean vibes en de heetste Top 40 hits van nu die voorbij komen.

Boekingen van Mr. Bermuda

Van gezellig danscafé tot groot festival. Zolang Mr Bermuda zijn muzikale vrijheid heeft brengt hij iedere dansvloer naar een hoger niveau. De zomerse vibe gegarandeerd, en de kans dat het dak er uiteindelijk volledig afgaat zeker zo groot. Trek je favoriete zomeroutfit dus maar vast uit de kast, want de temperatuur gaat tot zomerse temperaturen stijgen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mr. Bermuda kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mr. Bermuda wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mr. Bermuda wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mr. Bermuda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mr. Bermuda kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mr. Bermuda boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mr. Bermuda kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mr. Bermuda boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mr. Bermuda

Mr. Bermuda inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. Bermuda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 90-300 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonGuilty Pleasures / Top 40 / Carribean vibesOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand