Prezz boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

PreZz, the New Party Experience! Een jonge frisse enthousiaste band, gemiddelde leeftijd 22 jaar, barstend vol energie,muzikaliteit, interactief en entertainend. Met PreZz krijgt u de meest actuele hits, de echte klassiekers en verrassende medley's.

Prezz boeken

PreZz is muziek op unieke wijze live gebracht door getalenteerde muzikanten zoals muziek bedoeld is. Het fantastische front met leadzangeres Inge van Asseldonk en leadzanger Jan van der Laar creeren samen met de overige leden van PreZz de juiste sfeer op ieders feest. Muzikaliteit, Emotie en Beleving mogen we voor deze band dan ook met een Hoofdletter schrijven!

Boekingen van Prezz

De band werkt uitsluitend met een professionele crew en top apparatuur. De sound van PreZz is dan ook altijd van de allerbeste kwaliteit.Dit geldt voor de grote, maar ook voor de kleine feesten! PreZz is flexibel, meedenkend, maar vooral verrassend voor ieder evenement! Beleef ook de onvoorwaardelijke feestgarantie en vraag naar de beschikbaarheid van deze TOP formatie!

Direct Prezz huren? Klik hier voor boekingen van Prezz

Prezz boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Prezz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband4 x 40 minuteninclusief tot 600 personen6 personenAllround€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.995,-