Achtung! boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Achtung! boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Achtung!. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feest en spektakel, recht uit het hart! Gewapend met humor en enthousiasme breken de mannen elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen!

Biografie Achtung

Met een majestueuze show brengen ze iedere stadskern, bisdom of buurtschap in hopeloze extase! De muzikale handreiking die deze mannen bieden is groots om te zien en glorieus om te horen!

Boekingen van Achtung

Overwin je eigen feestdrift en… zing, dans, feest, zwicht, lach, spring en bewonder. ACHTUNG bestaat uit Thomas Bril – Vocals, Roy Crooijmans – Keys, Synthbass & Vocals, Maarten Hilbink – Guitar & Vocals en Harm-Jan Klein Gunnewiek – Drums & Vocals en is 100% puur & energie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Achtung! kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Achtung! wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Achtung! wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Achtung! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Achtung! kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Achtung! boeken

Ben jij benieuwd hoe je Achtung! kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Achtung! boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Achtung!

Achtung! inhuren

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Achtung!

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround€3695,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 1500 personen4 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand