Popgunnn boeken

Gages is voor openbaar / besloten: € 4.250,-
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 60-90 minuten of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live band
 • Genre
  Dance / Pop

Wil jij Popgunnn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Popgunnn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt. In één doorlopende set van 90 minuten vliegen 60 Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

Biografie Popgunnn

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s 2Unlimited was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerdere 90s festivals in Scandinavië.

Boekingen van Popgunnn

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90s Classics van 2Unlimited en Peter Andre. Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Popgunnn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Popgunnn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Popgunnn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Popgunnn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Popgunnn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Popgunnn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Popgunnn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Popgunnn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Popgunnn

Popgunnn inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Popgunnn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live band1 x 60-90 minuten of 2 x 60 minutenexclusief6 personenDance / Pop€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand