Vangrail boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5750,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen + SFX
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Eigen werk

Wil jij Vangrail boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vangrail. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stoer en verrassend, enthousiast en met een bijzonder entertainmentgehalte laat Vangrail uw gasten helemaal “los”komen van jong tot oud.

Biografie Vangrail

Of het nu het afwisselende repertoire, de fantastische lichtshow, het meer dan bijzondere decor of de professionele crew is. Of de met muziek door hun aderen stromende bandleden; het is in ieder geval de chemie & energie die ontstaat als Vangrail de eerste noot strak speelt. Vangrail laat geen moment onbenut om alle ingrediënten aan te wenden en er een spektakel van te maken. Helaas ze kunnen niet anders. Het publiek zal ook spreken van ‘een avondje Vangrail’ welke niet vergelijkbaar is met welke band dan ook in Nederland.

Boekingen van Vangrail

Vangrail speelt een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit klassiekers, fantastische medleys, hedendaagse hits en natuurlijk het succesvolle eigen werk (zes Mega Top 100 noteringen!). Deze leveren een setlijst waarin rock, nederlandstalig, ballads, feest en akoestische nummers elkaar strak en op onnavolgbare wijze opvolgen en waarbij het publiek van jong tot oud aan zijn trekken komt. Naast het up-to-date houden van het coverrepertoire is Vangrail.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vangrail kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vangrail wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vangrail wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vangrail online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vangrail kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vangrail boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vangrail kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vangrail boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vangrail

Vangrail inhuren

€5.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vangrail

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen + SFX5 personenAllround / Eigen werk€5750,-
Live bandshow (+ 4 blazers)2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround / Eigen werkOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.500,-
€6.495,-
€5.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand