Buren Van De Brandweer boeken

Gegarandeerd chaos en energie!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  “Pyromania”

Wil jij Buren Van De Brandweer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Buren Van De Brandweer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival en transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten. De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 2,5 miljoen streams te pakken en de single “Lekker Pik” zit al dik boven de 5 miljoen streams. Ook de tracks die hierop volgden scoorden allemaal op de dansvloer.

Biografie Buren Van De Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. De Buren van de Brandweer deelden het podium met onder anderen The PartysquadMental Theo, FeestDJRuuden LNY TNZ. De act bestaande uit 2 energieke DJ’s en host gekleed in rode pakken laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van urban, EDM en hardere stijlen snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactieve chaos.

DJ’s boeken

Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland en dat al jarenlang. Zo stond Buren van de Brandweer onder andere op festivals als: Decibel Outdoor, Defqon.1, We Are Electric, Pussylounge en waren ze te gast bij 3FM. Zuurstof, temperatuur & brandstof is nodig om iets te laten ontvlammen. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Met de studio naast de kazerne weten zij precies wanneer ze kunnen toeslaan. Afgelopen seizoen ontvlamde zij de dikste clubs van Nederland en diverse festivals.

Boekingen van Buren Van De Brandweer

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!. Naast eigen singles komen er collabsen remixen uit en is de festival agenda nu al goed gevuld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Buren Van De Brandweer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Buren Van De Brandweer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Buren Van De Brandweer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Buren Van De Brandweer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Buren Van De Brandweer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Buren Van De Brandweer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Buren Van De Brandweer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Buren Van De Brandweer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Buren Van De Brandweer

Buren Van De Brandweer inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Buren Van De Brandweer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personen“Pyromania”€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.200,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand