Funhouse boeken

Gage is voor 6 persoons bezetting / 8 personen op aanvraag
€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  6 of 8 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Funhouse boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Funhouse. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het maakt Funhouse echt niet uit of we moeten knallen op een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, ons doel is dat we van elk feest een feest maken om nooit te vergeten, waarbij t liefst ook iedereen samen met ons uit zn dak gaat! Funhouse heeft zich in de loop van tijd vooral gespecialiseerd in kleine intieme tot middelgrote feesten.

Funhouse boeken

Verwacht dus niet standaard geldverslindende effecten, vlammen, enorme videowalls en een overdaad aan licht maar gewoon een rotsvaste steengoeie band die exact de juiste sfeer weet neer te zetten voor uw feest. Overigens is wel alles mogelijk op verzoek en treden we altijd uitvoerig in overleg met u als klant om alles volledig aan uw wensen aan te passen.

Boekingen van Funhouse

Soul, Disco en Dance classics aangevuld met recente hits gespeeld door topmuzikanten. Funhouse is een en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen ook zeker niet terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten ze een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of studentenfeest betreft. Tot op de dag van vandaag is ‘Funhouse’ nog steeds een van de, zo niet de ‘swingendste’ band van Nederland die met hun bezetting bestaande uit een sterke 4 koppige ritmesectie een zanger, zangeres en een saxofonist, van elk feest ook echt een feest kan maken waar nog lang over nagepraat zal worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Funhouse kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Funhouse wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Funhouse wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Funhouse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Funhouse kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Funhouse boeken

Ben jij benieuwd hoe je Funhouse kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Funhouse boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Funhouse

Funhouse inhuren

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Funhouse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 45 minuteninclusief tot 200 personen6 of 8 personenAllround€2000,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand