NxT Level boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij NxT Level boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van NxT Level. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voor deze muzikanten werd het tijd om iets nieuws te gaan doen. Een enthousiaste, gedreven band met ervaren muzikanten. Samen vormen zij nXt LeveL. Een band die inspeelt op de wensen van het publiek. Inzetbaar voor iedere gelegenheid; bruiloft, bedrijfsfeest, kermis, feesttent, etc, niets is ze te gek.

Biografie NxT Level

Een breed repertoire van wals tot house en van polka tot de huidige top-40 maakt het feest voor iedereen geschikt! Nxt Level bestaat uit een 5-tal muzikanten die het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden en dat straalt de band ook uit vanaf het podium.

Boekingen van NxT Level

De moderne geluid- en lichtinstallatie die de band gebruikt kan aangepast worden voor iedere gelegenheid.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig NxT Level kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je NxT Level wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van NxT Level wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij NxT Level online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van NxT Level kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

NxT Level boeken

Ben jij benieuwd hoe je NxT Level kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct NxT Level boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van NxT Level

NxT Level inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van NxT Level

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 40 minuteninclusief tot 600 personen5 personenAllround€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand