Pigtail boeken

* Coverband * Duur: 3 x 45 minuten * Geluid: exclusief, enkel backline * Bezetting: 6 personen * Genre: Classic Rock * Inclusief licht/geluid tot 1200 personen: € 3.295,-

€2.195,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Classic Rock. Zoals deze ooit bedoeld is. Zo boeit Pigtail zijn publiek keer op keer. Een optreden van Pigtail doet de luisteraar afvragen of de tijd vanaf de jaren zeventig niet stilgestaan heeft. De classics én de pareltjes van die tijd worden in bijzondere arrangementen weggezet en maken van elke gelegenheid een onvergetelijk concert!

Pigtail boeken

Ook benieuwd hoe Uriah Heep, Aerosmith, Queen, Boston en Guns N’ Roses in een Pigtail-jasje gegoten worden? Laat je verrassen!

Boekingen van Pigtail

Want wat zou er nog beter zijn dan het luisteren naar Classic Rock Het live beleven natuurlijk! Met behulp van een audiovisuele LED-show die zijn weerga niet kent.Met Pigtail XL beleef je een avond alsof je live bij je helden van weleer bent! Video- en camerawerk, licht en muziek zijn de ingrediënten die deze show tot een unieke belevenis maken. Zo wordt onze muziek ondersteund door beeld en geluid waarin het publiek aan de hand meegenomen wordt tijdens een reis door de wereld van classic rock.

Direct Pigtail huren? Klik hier voor boekingen van Pigtail

Video afspelen

Pigtail boeken

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.250,-