The Bounty Hunters boeken

€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  3 x 45 minuten in 3,5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock

Wil jij The Bounty Hunters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Bounty Hunters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Bounty Hunters behoren tot een van de beste rockbands van Nederland. Dit sprankelende energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de opzwepende herkenbare covers die de band speelt, zal het feest gehalte tot een hoogte punt stijgen!

Biografie The Bounty Hunters

De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Ze zijn in 2015 begonnen en hebben in deze korte tijd al veel shows op hun naam staan waaronder ook de ‘Nacht van Friesland’ en de ‘Veenhoop’.

Boekingen van The Bounty Hunters

Na zijn uitstapje als finalist bij The Voice is Johannes Rypma weer ‘back to basic’. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band! Bij The Bounty Hunters neemt Johannes de basgitaar en lead vocals voor zijn rekening. Naast de welbekende covers zijn de mannen ook bezig met het schrijven van eigen muziek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Bounty Hunters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Bounty Hunters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Bounty Hunters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Bounty Hunters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Bounty Hunters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Bounty Hunters boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Bounty Hunters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Bounty Hunters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Bounty Hunters

The Bounty Hunters inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Bounty Hunters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuten in 3,5 uurinclusief tot 250 personen3 personenRock€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand