Pieter Van Der Zweep boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop

Wil jij Pieter Van Der Zweep boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pieter Van Der Zweep. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Artistieke expressie is zijn drijfveer: Pieter voelt zich helemaal in zijn element wanneer ‘ie zich door middel van muziek kan uitten. Dat blijft niet onopgemerkt, want al op zeer jonge leeftijd weet deze zanger met overtuigende perfomances de aandacht van elk willekeurig publiek te winnen. In zijn tienerjaren doet Pieter veel ervaring op door te zingen in verschillende bands. Waardoor hij veel op het podium te vinden is. Daarnaast volgt hij na het VWO een studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Biografie Pieter Van Der Zweep

Eind 2011 wordt Pieter benaderd door radiostation 100% NL om samen met Do de single ‘Vijf Jaar’, op te nemen. Ten ere van het vijfjarig bestaan van de radiozender. Vanaf dat moment ontdekt Pieter dat het zingen van Nederlandstalige songs hem goed ligt. “Uiteindelijk is Nederlandstalig geen genre maar ‘gewoon’ muziek in mijn moedertaal, en juist daarom kan ik er voor mijn gevoel veel van mezelf in kwijt” Zijn eerste eigen Nederlandstalige single Door Jou wordt uitgeroepen tot SBS6 Hart van Nederland ‘Zomerhit 2013’, de tweede single in september 2013 heeft Pieter speciaal opgenomen voor de gelijknamige film ‘Smoorverliefd’ met o.a. Johhny de Mol en Anna Drijver. De film haalt meer dan 200.000 bioscoopbezoekers. Op een speciale akoestische versie van de song speelt Miss Montreal de gitaren in.

Boekingen van Pieter Van Der Zweep

Eind 2013 brengt Pieter nog een kerstsingle uit ‘Vrolijk Kerstfeest’, waarvan de opbrengst volledig naar Serious Request is gegaan. Tijdens Serious Request 2013 zingt Pieter nog een duet in het glazen huis met Laura Jansen, op haar versie van ‘Use Somebody’. In juni 2014 is de release van zijn single Je Neemt Me Mee, een zomerse danceplaat geproduceerd door Robert Dorn in samenwerking met DJ/producer Jaz von D. Ondertussen is Pieters debuutalbum gereleased.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pieter Van Der Zweep kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pieter Van Der Zweep wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pieter Van Der Zweep wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pieter Van Der Zweep online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pieter Van Der Zweep kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pieter Van Der Zweep boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pieter Van Der Zweep kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pieter Van Der Zweep boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pieter Van Der Zweep

Pieter Van Der Zweep inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pieter Van Der Zweep

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonNL / Pop€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand