Kees Versluys boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Kees Versluys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kees Versluys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Elke artiest is er naar op zoek. Sommigen vinden hem vroeg, anderen nooit. De eigen stem. Het moment dat alle ballast van je af valt en je als artiest kan tonen wie je écht bent. Voor Kees Versluys was de weg daar naartoe lang, maar hij heeft het bereikt.

Biografie Kees Versluys

Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en Las Vegas Shows. Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen. Die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende Souvenir opent hij een nieuw hoofdstuk. “In het begin van mijn carrière zong ik vooral vertalingen van bestaande nummers, ook mijn nummers in de hitlijsten waren soms Nederlandse versies van internationale klassiekers. Voor het eerst treed ik nu naar buiten met eigen, origineel materiaal en belangrijker, ik gebruik mijn eigen stem. Ik laat nu horen wie ik zelf ben”.

Boekingen van Kees Versluys

Het sfeervolle Souvenir vormt de opmaat naar de release van meer eigen werk, waar Kees Versluys samen met een enthousiast team van muzikanten en producers de afgelopen tijd in de studio hard aan heeft gewerkt. Het is de warme en door levenservaring getekende stem van Kees Versluys die alle nieuwe tracks op overtuigende wijze dicht bij elkaar houdt. Hiermee heeft hij een heel eigen muzikaal terrein afgebakend, dat als geen enkele andere hedendaagse Nederlandse artiest klinkt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kees Versluys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kees Versluys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kees Versluys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kees Versluys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kees Versluys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kees Versluys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kees Versluys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kees Versluys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kees Versluys

Kees Versluys inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Versluys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonNederlandstalig€750,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand