Kees Versluys boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Elke artiest is er naar op zoek. Sommigen vinden hem vroeg, anderen nooit. De eigen stem. Het moment dat alle ballast van je af valt en je als artiest kan tonen wie je écht bent. Voor Kees Versluys was de weg daar naartoe lang, maar hij heeft het bereikt.

Kees Versluys boeken

Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en Las Vegas Shows. Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen. Die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende Souvenir opent hij een nieuw hoofdstuk. “In het begin van mijn carrière zong ik vooral vertalingen van bestaande nummers, ook mijn nummers in de hitlijsten waren soms Nederlandse versies van internationale klassiekers. Voor het eerst treed ik nu naar buiten met eigen, origineel materiaal en belangrijker, ik gebruik mijn eigen stem. Ik laat nu horen wie ik zelf ben”.

Boekingen van Kees Versluys

Het sfeervolle Souvenir vormt de opmaat naar de release van meer eigen werk, waar Kees Versluys samen met een enthousiast team van muzikanten en producers de afgelopen tijd in de studio hard aan heeft gewerkt. Het is de warme en door levenservaring getekende stem van Kees Versluys die alle nieuwe tracks op overtuigende wijze dicht bij elkaar houdt. Hiermee heeft hij een heel eigen muzikaal terrein afgebakend, dat als geen enkele andere hedendaagse Nederlandse artiest klinkt.

Direct Kees Versluys huren? Klik hier voor boekingen van Kees Versluys

Kees Versluys boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Versluys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonNederlandstalig€750,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand