Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen (pianist/drummer)
 • Soort
  Pianoshow (Solo)
 • Genre
  Allround

Wil jij Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pianotoppers Duelling Pianoshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano’s succes. De uitstraling/entourage van Piano Toppers is van hogere kwaliteit dan de gemiddelde pianoshow die in Nederland te zien is.

Biografie Pianotoppers

Piano Toppers spelen op hun herkenbare witte vleugels voorzien van glitters en een wit drumstel. Piano Toppers staat voor de toppers uit het piano circuit voorzien van een “over the top” uitstraling Doel: bij elke show kwaliteit neerzettten op zowel entourage en muziek. Doelgroep: bedrijfsfeesten, horeca, publieksevenementen etc.

Boekingen van Pianotoppers

Piano Toppers brengt muziek voor elk wat wils. Verzoeknummers worden altijd gehonoreerd door de pianisten. Indien het feest/event erom vraagt brengt Piano Toppers ook wat meer Nederlandstalig/feest repertoire. Piano entertainment op het allerhoogste niveau met de beste piano hits, ook verzoeknummers zijn mogelijk, veel interactie tussen de pianisten onderling en het publiek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pianotoppers Duelling Pianoshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pianotoppers Duelling Pianoshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pianotoppers Duelling Pianoshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pianotoppers Duelling Pianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pianotoppers Duelling Pianoshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pianotoppers Duelling Pianoshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pianotoppers Duelling Pianoshow

Pianotoppers Duelling Pianoshow inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pianotoppers Duelling Pianoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow (Solo)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personen (pianist/drummer)Allround€2995,-
Pianoshow (Duelling)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (2 pianisten/drummer)Allround€3950,-
Pianoshow (Mega)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personen (2 pianisten/gitaar/sax/drums)Allround€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand