Duelling Pianos boeken

Uitbreidbaar met saxofonist, gitarist en/of zangeres
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Duelling Pianos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duelling Pianos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zingende pianisten achter een prachtige witte vleugel zijn de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment … Piano & Co! Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Biografie Duelling Pianos

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt u met ons mee?

Boekingen van Duelling Pianos

Piano & Co werkt met een groep zeer ervaren en unieke muzikanten. Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Een stukje maatwerk is hierin essentieel want ieder feest is uniek. PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duelling Pianos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duelling Pianos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duelling Pianos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duelling Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duelling Pianos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duelling Pianos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duelling Pianos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duelling Pianos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duelling Pianos

Duelling Pianos inhuren

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duelling Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand