Duelling Pianos boeken

Uitbreidbaar met saxofonist, gitarist en/of zangeres
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Zingende pianisten achter een prachtige witte vleugel zijn de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment … Piano & Co! Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Duelling Pianos boeken

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt u met ons mee?

Boekingen van Duelling Pianos

Piano & Co werkt met een groep zeer ervaren en unieke muzikanten. Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Een stukje maatwerk is hierin essentieel want ieder feest is uniek. PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!

Direct Duelling Pianos huren? Klik hier voor boekingen van Duelling Pianos

Duelling Pianos boeken

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duelling Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand