Pianohouse The Band boeken

€3.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3650,-
 • Duur
  3 x 50 minuten in 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 muzikanten
 • Soort
  Live pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Pianohouse The Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pianohouse The Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

PianoHouse The Band is de ultieme topband geformeerd met de beste muzikanten van The PianoHouse, die een vaste originele setlist het podium afknalt waardoor iedere tent keihard wordt plat gespeeld. The Pianohouse is dan ook het enige Pianoconcept in Nederland dat maar één doel heeft! Het publiek entertainen en laten meezingen en dansen!

Biografie Pianohouse The Band

Natuurlijk staan er vleugels op het podium alleen nu aangevuld met drum gitaar en ons blaaswonder die op 7 verschillende blaasinstrumenten speelt en desgewenst extra zangeressen. De muzikanten houden op ieder moment ‘feeling’ met het publiek.

Pianoshow boeken

Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met een team van top muzikanten, kunnen wij nagenoeg al uw verzoeknummers spelen.

Boekingen van Pianohouse The Band

Kortom, een totale avondinvulling op topniveau! PianoHouse “The Band” kan ook worden ingehuurd om professionele artiesten te begeleiden. Diverse PianoHouse muzikanten maken al deel uit van de band van grote artiesten (Waylon, Miss Montreal, Postman, Wolter Kroes). Wees op tijd met boeken, voordat een ander je voor is. Er bestaat namelijk maar 1 PianoHouse “The Band”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pianohouse The Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pianohouse The Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pianohouse The Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pianohouse The Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pianohouse The Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pianohouse The Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pianohouse The Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pianohouse The Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pianohouse The Band

Pianohouse The Band inhuren

€3.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pianohouse The Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live pianoshow3 x 50 minuten in 4 uurinclusief tot 350 personen4 muzikantenAllround€3650,-

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand