Hou Van Holland Live boeken

Gage inclusief geluid tot 1000 personen: € 4.495,-
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Hou Van Holland Live boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hou Van Holland Live. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hou van Holland LIVE is het ultieme meezingfestijn met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten en in grote feesttenten.

Biografie Hou van Holland Live

Voor Hou van Holland LIVE zijn de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan, bekende NL artiesten begeleiden en ook nog eens regelmatig te zien zijn op TV.

Boekingen van Hou van Holland Live

De bezetting van Hou Van Holland Live bestaat uit lead zanger Edwin van der Toolen die een avond lang de grootste NL-talige hits zingt met behulp van 2 geweldige zangeressen en een 4-koppige ritmesectie. De band bestaat uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hou Van Holland Live kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hou Van Holland Live wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hou Van Holland Live wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hou Van Holland Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hou Van Holland Live kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hou Van Holland Live boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hou Van Holland Live kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hou Van Holland Live boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hou Van Holland Live

Hou Van Holland Live inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hou Van Holland Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief7 personenNederlandstalig€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.745,-
€3.695,-
€3.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand