Cafe Latte boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Cafe Latte boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cafe Latte. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De mannen van Café Latte staan klaar om je te verrassen met een ongekend feestelijk spektakel.

Biografie Cafe Latte

De show zit vlot in elkaar door de verleidelijk lekkere medleys. Geen tijd om bier te halen, want voor je het weet mis je je favoriete hit uit de 00’s!

Coverband boeken

De stoot adrenaline zorgt ervoor dat iedereen z’n gekste moves laat zien. Zonder dat je het door hebt is het na middernacht en word je op het podium geroepen.

Boekingen van Cafe Latte

Is dit een droom?! Ineens word je wakker zonder stem en met een absolute kater.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cafe Latte kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cafe Latte wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cafe Latte wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cafe Latte online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cafe Latte kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cafe Latte boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cafe Latte kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cafe Latte boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cafe Latte

Cafe Latte inhuren

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cafe Latte

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3295,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€3495,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 400 personen5 personenAllround€4295,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€4695,-

Vergelijkbare artiesten

€3.350,-
€3.300,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand