Peter Loree boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Exclusief geluid, inclusief M-set * On stage: 1 persoon * Genre: Feest / Apres-Ski * Bekend van o.a. “Het Feestteam” 

€795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Met meer dan 80 singles op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? Bekend van de meest feestelijke act van Nederland: het Feestteam! In 2012 koos hij voor een geheel eigen weg, hij ging solo verder.

Peter Loree boeken

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om. In maart 2011 kwam Peter Loree met de releases van zijn eerste solosingle’s ‘Ik doe wat ik wil’ i.s.m DJ Michelski, zijn eigen single ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke’ i.s.m DJ Coenio. Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen ‘twist’, en maakt zo van ieder lied een absolute feestknaller.

Boekingen van Peter Loree

Ook in de jaren daarna heeft Peter hard aan de weg getimmerd. Zijn laatste single 'Schenk Nog Eens In', die in 2019 uitkwam, heeft ondertussen al duizenden streams behaald. Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden. Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een ‘trip down memory lane’ in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezingen.

Direct Peter Loree boeken ? Klik hier voor boekingen van Peter Loree

Video afspelen

Peter Loree boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€695,-
€1.275,-