Party Pianos boeken

Bestaat uit: 2 pianisten + een drummer. Inclusief decor en licht!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Party Pianos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Party Pianos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Party Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos concept dat al jaren een grote hit is in Amerika. 2 Pianisten en 1 drummer dagen elkaar uit tot een muzikale confrontatie vol swingende tophits.

Biografie Party Pianos

Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. Voortdurend betrekken zij hun publiek bij de show zodat er een fascinerende wisselwerking tussen de artiesten en hun publiek ontstaat. Door het aanvragen van verzoeknummers bepalen de aanwezigen in belangrijke mate de richting van het optreden en daarmee de sfeer op het feest. Ieder optreden van de Party Pianos is daarom anders maar het leidt altijd tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt. Meezingen, dansen en uit je dak gaan , dat is waar de pianisten/zangers/entertainers hun publiek toe uitdagen.

Boekingen van Party Pianos

En daarbij schromen ze niet om midden tussen het publiek of staand op de piano’s de meest swingende nummers ten gehore te brengen. “Time to Party, time to Party Pianos”!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Party Pianos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Party Pianos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Party Pianos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Party Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Party Pianos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Party Pianos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Party Pianos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Party Pianos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Party Pianos

Party Pianos inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Party Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 40 minuteninclusief tot 800 personen3 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand