Party Brigade boeken

100% Feestgarantie
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Feest / Aprés Ski / Nederlandstalig

Wil jij Party Brigade boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Party Brigade. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mitch en Danny, de 2 jonge vrienden uit Brabant gingen tot voor kort door het leven als “De Party Captains”. Maar ze hebben nu hun naam veranderd in: “Party Brigade”.  Na het succes van hun single “Sweet Caroline” is nu de opvolger uit: “Laat mij maar alleen”. Een feestversie van de gelijknamige klassieker van “Klein Orkest”.

Party Brigade boeken

De single is direct opgepakt door diverse radiozenders en ook de DJ’s draaien de plaat volop in de horeca. Er worden volop plannen gemaakt voor de opvolger. Party Brigade is niet meer te stoppen! Een optreden bestaat dan ook uit e chte feestknallers in een nieuw jasje. Daarnaast bieden ze 100% meezinggarantie!

Carnavalsartiesten boeken

Party Brigade weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee.

Boekingen van Party Brigade

Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet & feest verhogend entertainment.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Party Brigade kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Party Brigade wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Party Brigade wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Party Brigade online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Party Brigade kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Party Brigade boeken

Ben jij benieuwd hoe je Party Brigade kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Party Brigade boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Party Brigade

Party Brigade boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Party Brigade

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Aprés Ski / Nederlandstalig€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand