Palemiger Spatzen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (Limburg)
 • Genre
  Schlager / Oktoberfest

Wil jij Palemiger Spatzen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Palemiger Spatzen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Popmuziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen, dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren ’90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 26 jaar en geniet een landelijke bekendheid.

Biografie Palemiger Spatzen

“Harmonikapower” noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk en lange meezingmedleys, En covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager. Aangevuld met een beetje rock, Tex-Mex en Neue Deutsche Welle. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan.

Oktoberfest band boeken

Er zijn elf albums verschenen. En diverse singles haalden in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oostenrijk. “Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Limburg.”

Boekingen van Palemiger Spatzen

De muziek is duidelijk “volkstümlich” en voornamelijk Duitstalig. De “steirische” harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en ‘n zes meter lange Alpenhoorn. De band wordt met name geboekt voor Duitstalige events zoals Oktoberfesten, Bierfesten, en Tiroler avonden, maar is ook ideaal om ingezet te worden tijdens bedrijfsfeesten of open air optredens. Heiligers: “We klinken anno nu iets poppiger maar blijven bij onze roots. We spelen het bekende eigen repertoire, maar ook nieuwe eigen nummers zoals  ‘‘F*ck Rosi Polka”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Palemiger Spatzen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Palemiger Spatzen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Palemiger Spatzen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Palemiger Spatzen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Palemiger Spatzen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Palemiger Spatzen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Palemiger Spatzen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Palemiger Spatzen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Palemiger Spatzen

Palemiger Spatzen inhuren

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Palemiger Spatzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (Limburg)2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenSchlager / Oktoberfest€2450,-
Live bandshow (rest van NL)3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenSchlager / Oktoberfest€3350,-
Live bandshow (Limburg)3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenSchlager / Oktoberfest€3550,-
Live bandshow (rest van NL)3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenSchlager / Oktoberfest€4350,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand