Palemiger Spatzen boeken

€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlagerband
 • Genre
  Schlager / Oktoberfest

Popmuziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen, dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren '90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 25 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

Palemiger Spatzen boeken

“Harmonikapower” noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex?mex en Neue Deutsche Welle. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden “Harmonika Power”, “Goeie Morgen!”, “Lalala-lied” en “t Is weer harmonikatijd” in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oostenrijk. “Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Limburg.”

Boekingen van Palemiger Spatzen

De muziek is duidelijk “volkstümlich” en voornamelijk Duitstalig. De “steirische” harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en ‘n zes meter lange Alpenhoorn. De band wordt met name geboekt voor Duitstalige events zoals Oktoberfesten, Bierfesten, en Tiroler avonden, maar is ook ideaal om ingezet te worden tijdens bedrijfsfeesten of open air optredens.

Direct Palemiger Spatzen huren? Klik hier voor boekingen van Palemiger Spatzen

Palemiger Spatzen boeken

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Palemiger Spatzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlagerband3 x 45 minutenexclusief6 personenSchlager / Oktoberfest€3295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€2.895,-
€2.550,-