Two Crooks boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populair DJ-duo
 • Genre
  Urban

Wil jij Two Crooks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Two Crooks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Two Crooks is hét dj/mc duo van het moment. Met twee dikke hit-singles en nieuwe muziek op de plank veroveren de heren in rap tempo het Nederlandse publiek. Zelfs over de eigen landgrenzen weet Two Crooks het publiek voor zich te winnen.

Biografie Two Crooks

De set van Two Crooks bevat naast hun eigen singles een mix van verschillende Urban genres. De heren weten overal een goeie sfeer neer te zetten en zijn op het podium ware entertainers.

Boekingen van Two Crooks

De hit single van Two Crooks ‘Meisjes Blijven Meisjes’ met Ronnie Flex, Frenna(SFB) en Emms(Broederliefde) heeft inmiddels meer dan 12 miljoen plays op Youtube. Voor de single hebben de heren onlangs een Gouden Plaat ontvangen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Two Crooks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Two Crooks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Two Crooks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Two Crooks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Two Crooks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Two Crooks boeken

Ben jij benieuwd hoe je Two Crooks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Two Crooks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Two Crooks

Two Crooks inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Two Crooks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populair DJ-duo1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand