Bouke & The Elvis Matters Band boeken

Optioneel zijn 3 blazers bij te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60-75 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Elvis Tribute

Wil jij Bouke & The Elvis Matters Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bouke & The Elvis Matters Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze show brengt het beste van twee werelden samen: de machtige live-stem van Bouke, gekoppeld aan de allergrootste hits van de grootste entertainer ooit. Met een live-band is Bouke en The Elvis Matters band véél meer dan een walk down Memory Lane.

Biografie Bouke & The Elvis Matters Band

Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can’t Help Falling In Love…

Tribute of The Coverbands

In het nieuwe seizoen van het succesvolle SBS6 programma ‘The Tribute, Battle Of The Band’ doet Bouke samen met de Elvis Matters band ook mee! Na het uitkomen van de hit movie ELVIS mag de grootste artiest natuurlijk niet ontbreken in dit programma. En wie anders dan Bouke zou hem dan moeten vertolken…… ?   De winnaar van dit programma mag optreden in de Ziggo Dome. In dit Tribute programma spelen artiesten met een echte band en zal een proffesionele jury oordelen.

Boekingen van Bouke & The Elvis Matters Band

Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moéten klinken. Groots en Majestueus.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bouke & The Elvis Matters Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bouke & The Elvis Matters Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bouke & The Elvis Matters Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bouke & The Elvis Matters Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bouke & The Elvis Matters Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bouke & The Elvis Matters Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bouke & The Elvis Matters Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bouke & The Elvis Matters Band

Bouke & The Elvis Matters Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bouke & The Elvis Matters Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60-75 minutenexclusief7 personenElvis TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand