Fetty Nijboer boeken

Opkomende zangeres
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Levenslied

Wil jij Fetty Nijboer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fetty Nijboer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Fetty Nijboer

Fetty Nijboer boeken? Fetty Nijboer, inmiddels 31 jaar en afkomstig uit Sneek, is al van jong af aan bezig met zingen als hobby tot haar 20e. Haar drie kinderen werden 11 jaar lang de prioriteit nummer één in haar leven, maar nu is ze blij dat ze opnieuw (professioneel) haar droom mag verwezenlijken.

Ontdekt door Marianne Weber

Ze werd door haar ontdekster, Marianne Weber, opgemerkt door de opvallende YouTube filmpjes die Fetty uploadde en waar veel reacties op werden gegeven door fans in het land. Haar debuutsingle bij NRGY Music, ‘Mamalief’, is geschreven door Emile Hartkamp (die ook de productie voor zijn rekening nam) en Marianne Weber. De track heeft een speciale betekenis voor Fetty en haar familie, omdat het een écht levenslied is waar iedereen zich in zal kunnen vinden.

Boekingen van Fetty Nijboer

Voor Fetty is het ook heel belangrijk dat zij liedjes zingt met een verhaal, teksten die de mensen raken.
Haar single heeft een sound die de mensen vandaag de dag nauwelijks meer gewend zijn, maar wel met een sausje van 2024, kortom een gewaagde combinatie die nauwelijks meer te horen is op de radio, maar waar Fetty en haar platenlabel wel volledig achter staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fetty Nijboer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fetty Nijboer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fetty Nijboer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fetty Nijboer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fetty Nijboer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fetty Nijboer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fetty Nijboer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fetty Nijboer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fetty Nijboer

Fetty Nijboer inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fetty Nijboer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Levenslied€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.250,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand