Jennifer Ewbank boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Semi-live act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Jennifer Ewbank boeken voor jouw feest of event? Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren. En met een onbegrensde passie voor muziek. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres o.a beïnvloed door countrymuziek. Waarmee zij haar plekje in de muziek heeft gevonden, in de combinatie tussen de hedendaagse sounds van de popmuziek met Country en Irish Folk Music. Ze trad onder andere op in Nederland, België, Finland, Monaco, Engeland en Japan.

Jennifer Ewbank boeken

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow van Cirque du Soleil. In ‘Peter Pan, The Neverending Story’ speelde zij de rol van Tinkerbell. Zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam. Al vliegend vertolkte zij o.a het prachtige liedje ; “You Raise me up”. Ook zong zij in het Ahoy voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander. En trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall. Daarnaast tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie. Recent deed Jennifer mee aan het nieuwe RTL4 programma “Better than ever” waar zij in de finale stond.

Veelzijdige singer-songwriter

Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd. Ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Zo bracht zij het album ‘London Tree’ uit, waar naast aantrekkelijke covers ook eigen materiaal op te beluisteren is. Een cd waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als ‘Line in a song’ en ‘Imagine’ tot meer upbeat nummers als ‘Stars’ en ‘5 More minutes’. De zangeres schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballads naar swingende uptempo popmuziek.

Boekingen van Jennifer Ewbank

Momenteel brengt zij haar tweede single van haar nieuwe EP “Footprints” uit welke zij samen met Femke Weidema en Sander de Groot heeft geschreven. Deze is opgenomen en geproduceerd in Nashville. De EP zal bestaan uit 6 originele nummers waarvan de eerste Single “Footprints” eind September 2021 gelanceerd is. De tweede single “Short way home” is recent uitgekomen

Ook voor bruidsparen

Iets bijzonders boeken? Jennifer Ewbank promoveert uw event tot een blijvende herinnering. Of het nu gaat om de muzikale omlijsting van uw bedrijfsevent of om een ceremonie tijdens jullie huwelijk. Jennifer weet altijd een gevoelige snaar te raken. Jennifer Ewbank is te boeken als soloartiest met tape, haar babyvleugel en met haar band. Jullie event en jullie wensen staan voor Jennifer altijd centraal. Zij denkt dan ook graag mee om het tot een onvergetelijk moment te maken.

Direct Jennifer Ewbank boeken? Klik hier voor boekingen van Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jennifer Ewbank

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live act1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonPop / Allround€1250,-
Live bandshow1 x 40 minutenin overleg4 personenPop / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.375,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand