Ralvero boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Ralvero boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ralvero. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ralvero aka Ralf Baartmans werd geboren op 27 juni 1986 in de stad Roosendaal in het zuiden van Nederland. Dat het maken van muziek zijn grote passie zou worden wist hij al op jonge leeftijd. Op de leeftijd van 10 jaar speelde hij al de drums door het slaan op alle potten en pannen.

Biografie Ralvero boeken

Ritme zat altijd al in het bloed van Ralvero na 6 jaar drumlessen van Johan Boere van de beruchte Nederlandse drumact Slagerij van Kampen begon hij op zoek naar een nieuw avontuur in de muziek.

Boekingen van Ralvero

Ralf krijgt zijn inspiratie uit al soorten muziek van elektronische tot klassiek. Party People wordt gehamerd door alle grote namen in het bedrijfsleven waaronder ErickE, Bob Sinclar, David Guetta, Axwell, Chuckie, Laidback Luke, Gregor Salto, Sidney Samson, Eddie Thoneick, Sunnery James & Ryan Marciano en anderen … en lijkt een echte summeranthem. De track is uitgebracht op Sneakerz MUZIK!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ralvero kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ralvero wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ralvero wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ralvero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ralvero kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ralvero boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ralvero kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ralvero boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ralvero

Ralvero inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ralvero

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand