Bennie’s Music Show boeken

Als 4 uur durende show vanaf € 2175,-.
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief voor 500 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Interactieve DJ show
 • Genre
  70's,'80's en 90's

Dat is een toepasselijke, maar zeer onvolledige omschrijving van The Music Show. Een avondvullende show gepresenteerd door Bennie Solo en terzijde gestaan door zijn licht- en soundassistent DJ Armando en/of DJ Double D. Men neme een koffer vol feestelijkheden, de beste hits uit de jaren 70, 80, 90 en ook de wat meer recente. Voeg daarbij wat glitterbollen, skippyballen, de meest idiote spelletjes en dito prijsjes en u heeft een heerlijke avond.

Bennie's Music Show boeken

De mannen van The Music Show schotelen u een avond vol swingende hits en een heerlijke dosis onzin voor. Terwijl de DJ het feest tot een absoluut hoogtepunt brengt, waarbij iedereen op de dansvloer staat, zorgt Bennie Solo voor een gezonde hoeveelheid entertainment. Naast zijn interactie met het publiek, zingt Bennie een heerlijk repertoire bestaande uit Engelse, Duitse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Boekingen van Bennie's Music Show

Tevens krijgt het publiek gedurende de show een aantal leuke spelletjes in de maag gesplitst. Wat dacht u van de ‘HoelaHoepShow voor gevorderden’, het ‘Raad de plaat concours' of 'CountryLineDansen voor beginners'. Dit alles volgt elkaar in swingende vaart op. Uiteraard worden de winnaars beloond voor hun succesvolle prestaties met bijvoorbeeld de felbegeerde Gouden Bennie Penning, een vriendschapsbandje of een echte glitterbol (om thuis nog eens heerlijk na te stralen). Met dit geweldige entertainment- en muziekspektakel is uw bedrijfsfeest, schoolfeest, thema- of personeelsavond bij voorbaat al geslaagd.

Direct Bennie's Music Show huren? Klik hier voor boekingen van Bennie's Music Show

Bennie’s Music Show boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bennie’s Music Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Interactieve DJ show3 x 40 minuteninclusief voor 500 personen2 personen70's,'80's en 90's€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand