Bennie’s Music Show boeken

Als 4 uur durende show vanaf € 2175,-.
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief voor 500 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Interactieve DJ show
 • Genre
  70's,'80's en 90's

Wil jij Bennie’s Music Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bennie’s Music Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dat is een toepasselijke, maar zeer onvolledige omschrijving van The Music Show. Een avondvullende show gepresenteerd door Bennie Solo en terzijde gestaan door zijn licht- en soundassistent DJ Armando en/of DJ Double D. Men neme een koffer vol feestelijkheden, de beste hits uit de jaren 70, 80, 90 en ook de wat meer recente. Voeg daarbij wat glitterbollen, skippyballen, de meest idiote spelletjes en dito prijsjes en u heeft een heerlijke avond.

Biografie Bennie’s Music Show

De mannen van The Music Show schotelen u een avond vol swingende hits en een heerlijke dosis onzin voor. Terwijl de DJ het feest tot een absoluut hoogtepunt brengt, waarbij iedereen op de dansvloer staat, zorgt Bennie Solo voor een gezonde hoeveelheid entertainment. Naast zijn interactie met het publiek, zingt Bennie een heerlijk repertoire bestaande uit Engelse, Duitse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Boekingen van Bennie’s Music Show

Tevens krijgt het publiek gedurende de show een aantal leuke spelletjes in de maag gesplitst. Wat dacht u van de ‘HoelaHoepShow voor gevorderden’, het ‘Raad de plaat concours’ of ‘CountryLineDansen voor beginners’. Dit alles volgt elkaar in swingende vaart op. Uiteraard worden de winnaars beloond voor hun succesvolle prestaties met bijvoorbeeld de felbegeerde Gouden Bennie Penning, een vriendschapsbandje of een echte glitterbol (om thuis nog eens heerlijk na te stralen). Met dit geweldige entertainment- en muziekspektakel is uw bedrijfsfeest, schoolfeest, thema- of personeelsavond bij voorbaat al geslaagd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bennie’s Music Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bennie’s Music Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bennie’s Music Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bennie’s Music Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bennie’s Music Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bennie’s Music Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bennie’s Music Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bennie’s Music Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bennie’s Music Show

Bennie’s Music Show inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bennie’s Music Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Interactieve DJ show3 x 40 minuteninclusief voor 500 personen2 personen70's,'80's en 90's€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand