O-Zone boeken

Prijscategorie: € 12.500,- tot € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eurodance

Wil jij O-Zone boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van O-Zone. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

O-Zone’s ‘Dragostea Din Tei’ was het zomeranthem in grote delen van Europa en domineerde de hitlijsten in 32 landen wereldwijd.

Biografie O-Zone

Het nummer stond drie opeenvolgende maanden bovenaan de Europese charts en wist meer dan 12 miljoen fysieke exemplaren wereldwijd te verkopen. Bijna 20 jaar later brengt het nog steeds die nostalgische herinneringen naar boven zodra je de bekende klanken van “Ma-i-a hi, Ma-i-a hu, Ma-i-a ha-ha” hoort.

00’s Artiest boeken

Stap terug in de tijd met O-Zone terwijl ze de authentieke eurodance-sound van de ’00’s een nieuw leven inblazen!

Boekingen van O-Zone

Met iconische hits als ‘Dragostea Din Tei’ en andere nummer-één-hits zullen de fantastische optredens van O-Zone je meenemen naar het gouden tijdperk van de dansmuziek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig O-Zone kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je O-Zone wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van O-Zone wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij O-Zone online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van O-Zone kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

O-Zone boeken

Ben jij benieuwd hoe je O-Zone kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct O-Zone boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van O-Zone

O-Zone inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van O-Zone

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenEurodanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand