Dany boeken

Winnaar The Voice of Holland 2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Akoestisch optreden
 • Genre
  Allround

Wil jij Dany boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dany. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Van balletdansen naar zingen, van nationaal naar over de grenzen, en van een verlegen jongetje naar de winnaar van The Voice Of Holland 2021. Dat is Dani van Velthoven AKA Dany. Met zijn sfeervolle songs, een mix van westerse popmuziek met Arabische invloeden, wil hij het verschil maken. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van inclusiviteit en gelijkheid. Dany maakt zich hard voor LGBT-zaken en vluchtelingen en hoopt met zijn songs daar meer bewustheid voor te creëren.

Biografie Dany

Een hele stap voor een jongen die ooit begon met dansen bij Het Nederlands Kinder Theater om meer zelfvertrouwen te krijgen en tijdens zijn HBO-opleiding bij Lucia Marthas Performing Arts Institute ontdekte dat zijn hart toch meer bij muziek lag. Uiteindelijk gaf hij zich na verschillende optredens in Spanje op voor TVOH. En met die overwinning op zak is de flamboyante en spontane Dany nu klaar om met zijn muziek mensen positief te beïnvloeden en te verbinden.

LGBTQ Community

Dany had bij TVOH de coaches voor het uitkiezen, maar ging voor Anouk. En met succes: Dany is na een memorabele Battle met Hanin verzekerd van een plek in The Knockouts en stoomde daarna op naar de finale. Dany draagt de LGBTQ community een warm hart toe, en neemt het ook tijdens The Voice of Holland graag voor hun op. In het dagelijks leven doet hij vrijwilligerswerk voor gevluchte LGBTQ’ers.

Boekingen van Dani van Velthoven

In de finale van The Voice of Holland 2021 werd Dany door het publiek als beste verkozen. Hij werd daarmee de opvolger van Sophia Kruithof, de winnares van de vorige editie. Hij vroeg niet om aandacht, die dwong hij af. De zanger, naast op zijn vriend ook verliefd op zijn twee naaktkatten, gebruikte The Voice om zijn stem ook figuurlijk te laten horen. Iedereen moet zich vooral kleden zoals hij zelf wil, betoogde hij. Hand in hand lopen met wie hij zelf wil. Het gaf op subtiele wijze gewicht aan zijn optredens. Zelfs concurrende coach Waylon, die topfavoriet Sem Rozendaal onder zijn hoede had, was lovend over Dany. Met de release van zijn singles ‘Magical Powers’ en ‘Where Everybody Knows Your Name’ (i.s.m. Hanin al Kadamani) zijn de eerste stappen naar succes gemaakt!
Dany is vanaf nu beschikbaar voor akoestische optredens!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dany kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dany wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dany wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dany online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dany kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dany boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dany kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dany boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dany

Dany inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dany

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch optreden1 x 30 minutenop aanvraagOn stage: 1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand