Las Ketchup boeken

Bekend van “The Ketchup Song (Asereje)”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Latin

Wil jij Las Ketchup boeken voor jouw party of event? Las Ketchup is een muzikale groep gevormd door de Muñoz-zusters. De groep bestaat uit Pilar, Lola en Lucia, dochters van de “Tomato”. Ze boekten in 2002 muzikaal succes met Aserejé. Dat was een themalied dat flamenco en Europop samensmelt.

Las Ketchup boeken

Het nummer werd dé zomerhit van 2022. Ze bereikten er de nummer 1 notering mee in heel veel landen. 

Ketchup Song

Het lied, dat in de niet-Spaanssprekende landen “The Ketchup Song” heette, werd begeleid door een karakteristieke choreografie. De tekst van het refrein deed denken aan de eerste coupletten van het nummer “Rapper’s Delight” van het Amerikaanse hiphoptrio ” The Sugarhill Gang”.

Boekingen van Las Ketchup

In 2006 brachten ze hun tweede studioalbum uit, getiteld “Un Bloody Mary”. En met de titelsong daarvan vertegenwoordigden ze Spanje op het Eurovisie Songfestival in Athene (Griekenland). In 2016 werden  ze uitgenodigd voor de eerste halve finale van Melodifestivalen 2016 in Göteborg (Zweden). Alwaar ze hun klassieke hit, de wereldberoemde Aserejé, speelden.

Terug van weg geweest

Eén jaar later, in 2017, kwamen ze verrast terug op het “Pa’l Norte Festival” in de stad Monterrey (Mexico). Het was 1 van de verrassingen van dit grote evenement. Het Mexicaanse publiek ging helemaal los. Na 13 jaar te zijn weg geweest, maken ze nu dan ook een comeback. De groep zal met de originele line-up de belangrijkste steden van Spanje en de meest prominente podia in Europa aandoen. Las Ketchup is terug… Ben je klaar om te dansen??

Direct Las Ketchup boeken? Klik hier voor boekingen van Las Ketchup

Las Ketchup boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Las Ketchup

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief geluid & techniek3 personenLatinOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand