Las Ketchup boeken

Bekend van “The Ketchup Song (Asereje)”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Latin

Wil jij Las Ketchup boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Las Ketchup. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Las Ketchup is een muzikale groep gevormd door de Muñoz-zusters. De groep bestaat uit Pilar, Lola en Lucia, dochters van de “Tomato”. Ze boekten in 2002 muzikaal succes met Aserejé. Dat was een themalied dat flamenco en Europop samensmelt.

Biografie Las Ketchup boeken

Het nummer werd dé zomerhit van 2022. Ze bereikten er de nummer 1 notering mee in heel veel landen. 

Ketchup Song

Het lied, dat in de niet-Spaanssprekende landen “The Ketchup Song” heette, werd begeleid door een karakteristieke choreografie. De tekst van het refrein deed denken aan de eerste coupletten van het nummer “Rapper’s Delight” van het Amerikaanse hiphoptrio ” The Sugarhill Gang”.

Boekingen van Las Ketchup

In 2006 brachten ze hun tweede studioalbum uit, getiteld “Un Bloody Mary”. En met de titelsong daarvan vertegenwoordigden ze Spanje op het Eurovisie Songfestival in Athene (Griekenland). In 2016 werden  ze uitgenodigd voor de eerste halve finale van Melodifestivalen 2016 in Göteborg (Zweden). Alwaar ze hun klassieke hit, de wereldberoemde Aserejé, speelden.

Terug van weg geweest

Eén jaar later, in 2017, kwamen ze verrast terug op het “Pa’l Norte Festival” in de stad Monterrey (Mexico). Het was 1 van de verrassingen van dit grote evenement. Het Mexicaanse publiek ging helemaal los. Na 13 jaar te zijn weg geweest, maken ze nu dan ook een comeback. De groep zal met de originele line-up de belangrijkste steden van Spanje en de meest prominente podia in Europa aandoen. Las Ketchup is terug… Ben je klaar om te dansen??

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Las Ketchup kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Las Ketchup wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Las Ketchup wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Las Ketchup online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Las Ketchup kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Las Ketchup boeken

Ben jij benieuwd hoe je Las Ketchup kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Las Ketchup boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Las Ketchup

Las Ketchup inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Las Ketchup

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief geluid & techniek3 personenLatinOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand