Nurlaila Sings Tina boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Tina Turner Tribute * A Tribute to the Queen of Rock 'n Roll

€2.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren.

Nurlaila Sings Tina boeken

Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze o.a. een cd met zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Vervolgens maakte ze haar opwachting in het Circustheater in Scheveningen in de musical hit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Boekingen van Nurlaila Sings Tina

Nurlaila kruipt nu ook in de huid van Tina Turner met 2 spetterende shows:

Tape-act “Nurlaila Sings Tina” Een 1 x 30 minuten durende tape-act met de grootste hits van Tina Turner, begeleid door 2 danseressen.

Live-act “Fourtina” Een 2 x 45 minuten durende spetterende live-show met alle hits van Tina Turner, inclusief 3 backing-vocals, 4 danseressen en 6-koppige live band! (prijs op aanvraag!)

Direct Nurlaila Sings Tina huren? Klik hier voor boekingen van Nurlaila Sings Tina

Video afspelen

Nurlaila Sings Tina boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.250,-