Young Rat Pack boeken

Hedendaagse pop in verrassend swingjasje
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Swingpop

Wie de naam Rat Pack hoort denkt onmiddellijk aan de gouden muzikale jaren 50 en 60 waarin Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr de meest bekende versie van dit fenomeen was. Zij zongen destijds voornamelijk in grote shows Las Vegas hits als ‘Fly me to to the moon’, ‘Volare’, ‘Mr Bojangles’, ‘My kind of town’, ‘For once in my life’, ‘Thats amore’ en vele andere nu legendarische evergreens..

Young Rat Pack boeken

Maar stel nou dat de Rat Pack vandaag nieuw leven ingeblazen zou worden met opnieuw drie knappe, zeer getalenteerde mannen. En naast deze klassiekers ook de populaire hits van nu gieten in een big band-jasje? Dan krijg je de Young Rat Pack.

Boekingen van Young Rat Pack

Matthijs van der Meer (25), Merijn Oerlemans (20) en Guimar van der Weele (21) werden na een lange zoektocht gevonden en staan aan de start van een muzikaal avontuur als de Young Rat Pack. Ze beschikken niet alleen over het vermogen deze klassiekers met verve te brengen on stage, ze ademen ook de muziek en creativiteit van Frank, Sammy en Dean. Alhoewel de mannen ook wat hulp hebben gehad van de invloed van Robbie Williams en Michael Bublé. De mannen duiken binnenkort de studio in om hits van oa Lady Gaga, Britney Spears, Calvin Harris, Sia, Ed Sheeran, Bruno Mars om te bouwen tot een echte crooner die zowel de jeugd vlekkeloos kan meezingen maar ook bij de oudere generatie een belletje zal doen rinkelen en het bekende kwartje zal vallen.

Direct Young Rat Pack huren? Klik hier voor boekingen van Young Rat Pack

Young Rat Pack boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Young Rat Pack

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen3 personenSwingpop€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€3.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand