Young Rat Pack boeken

Hedendaagse pop in verrassend swingjasje
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Swingpop

Wil jij Young Rat Pack boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Young Rat Pack. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wie de naam Rat Pack hoort denkt onmiddellijk aan de gouden muzikale jaren 50 en 60 waarin Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr de meest bekende versie van dit fenomeen was. Zij zongen destijds voornamelijk in grote shows Las Vegas hits als ‘Fly me to to the moon’, ‘Volare’, ‘Mr Bojangles’, ‘My kind of town’, ‘For once in my life’, ‘Thats amore’ en vele andere nu legendarische evergreens..

Biografie Young Rat Pack

Maar stel nou dat de Rat Pack vandaag nieuw leven ingeblazen zou worden met opnieuw drie knappe, zeer getalenteerde mannen. En naast deze klassiekers ook de populaire hits van nu gieten in een big band-jasje? Dan krijg je de Young Rat Pack.

Boekingen van Young Rat Pack

Matthijs van der Meer (25), Merijn Oerlemans (20) en Guimar van der Weele (21) werden na een lange zoektocht gevonden en staan aan de start van een muzikaal avontuur als de Young Rat Pack. Ze beschikken niet alleen over het vermogen deze klassiekers met verve te brengen on stage, ze ademen ook de muziek en creativiteit van Frank, Sammy en Dean. Alhoewel de mannen ook wat hulp hebben gehad van de invloed van Robbie Williams en Michael Bublé. De mannen duiken binnenkort de studio in om hits van oa Lady Gaga, Britney Spears, Calvin Harris, Sia, Ed Sheeran, Bruno Mars om te bouwen tot een echte crooner die zowel de jeugd vlekkeloos kan meezingen maar ook bij de oudere generatie een belletje zal doen rinkelen en het bekende kwartje zal vallen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Young Rat Pack kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Young Rat Pack wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Young Rat Pack wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Young Rat Pack online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Young Rat Pack kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Young Rat Pack boeken

Ben jij benieuwd hoe je Young Rat Pack kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Young Rat Pack boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Young Rat Pack

Young Rat Pack inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Young Rat Pack

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen3 personenSwingpop€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€3.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand