Noise Cartel boeken

€500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Dance / House / Urban

Noise Cartel is een fris duo bestaande uit een ervaren DJ en MC. Tommy als DJ/producer en Dejan als MC hebben beide al heel wat ervaring op hun naam staan. Zo stonden ze voor grote zalen en deelden ze het podium met namen als Jay Hardway, Yellow Claw en The Partysquad en werden hun tracks en remixen gedraaid door o.a. Tiësto, Sander van Doorn en Laidback Luke. Noise Cartel is ontstaan in maart 2015 en boekt nu al enorme succesen. Zo kwam er 28 augustus 2015 al een remix uit samen met The Partysquad van de Totally Summer anthem 2015 “Roq N Rolla” en lanceerde ze 2 november hun single, in samenwerking met Naffz genaamd “Keep The Love” met bijhorende videoclip.

Noise Cartel boeken

Hun dj/producer is getekend bij Cloud9 publishing, shows voor duizenden mensen en met huidige/aankomende samenwerkingen zijn ze een act om in de gaten te houden. Noise Cartel gaat niet weg voordat het feestje totaal gesloopt is. Een typisch Noise Cartel optreden bestaat uit een hyper actieve MC en een totaal losgeslagen DJ bewapend met herkenbare uiteenlopende eigen muziek.

Boekingen van Noise Cartel

Verwacht een combinatie van verschillende tempo’s die op een vernieuwende en vooral eigen manier telkens zorgen voor het ultieme feest. De MC zoekt veel interactie en deinst niet terug om zelf ook een dansje mee te doen wat vaak zorgt voor memorabele momenten. Een ding is zeker, de originele set van Noise Cartel zal je sowieso in beweging brengen.

Direct Noise Cartel huren? Klik hier voor boekingen van Noise Cartel

Video afspelen

Noise Cartel boeken

€500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Noise Cartel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief2 personenDance / House / Urban€500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€800,-
€575,-
€695,-