Nick Brinkhuis boeken

€450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Het begon voor Nick allemaal toen hij als kleine jongen van 5 jaar voor het eerst op het podium stond met Dennie Christian, vanaf dat moment is hij altijd met muziek bezig geweest. Het Nederlandse levenslied is altijd zijn lust en leven geweest, hiermee is hij opgegroeid.

Nick Brinkhuis boeken

Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens. De eerste jaren alleen covers. In 2010 verscheen Nick zijn eerste single “K’zie steeds weer sterren”, deze is geproduceerd en geschreven door Frank Verkooyen, met deze single maakten vele mensen kennis met Nick Brinkhuis, de single heeft het goed gedaan. Na deze single was Nick erg zoekende naar zijn genre, wat nou echt bij hem past.

Boekingen van Nick Brinkhuis

Nick heeft het daarna een paar jaar rustig aangedaan om zo uit te zoeken wat hij wilden, en in Augustus 2015 bracht hij zijn single Pamparapam uit, de single is door bijna alle radiostations opgepakt en Nick heeft hiermee zichzelf weer goed op de kaart weten te zetten. In Maart 2016 verscheen zijn single ''Op en Neer'' deze single was in het hetzelfde genre als ''Pamparapam'' en deed het heel goed bij de radio. Zijn nieuwste single hef de glazen verscheen begin december 2016 en hopelijk gaat deze single het ook goed doen!

Direct Nick Brinkhuis boeken ? Klik hier voor boekingen van Nick Brinkhuis

Nick Brinkhuis boeken

€450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nick Brinkhuis

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€450,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand