Mitch Kerstens boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act

Mitch Kerstens, geboren op 1 juli 1995, is een Nederlandstalige zanger. Energiek, jong en dynamisch zijn de trefwoorden bij deze artiest. De muziek van Mitch Kerstens is commercieel, opzwepend, gezellig en spreekt een grote doelgroep van veelal jeugdig café en feesttent publiek aan.

Mitch Kerstens boeken

In zijn korte bestaan als artiest timmerde Mitch Kerstens al aardig aan de weg en is wekelijks te vinden op de bühne. Naast zijn solo zang carrière is hij ook één van de lead zangers van het populaire feestduo The Party Captains dat hij vormt met Jurgen Rennen. Voornamelijk is hij met deze act actief rond de carnavals periode te boeken. Hij stond reeds in tv programma’s als; Toppers van Oranje en Baronie TV.

Boekingen van Mitch Kerstens

Sinds begin 2015 heeft hij al 5 singels opgenomen, allen geproduceerd door producer André Kooiman (bekend van hits voor; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.), die zijn uitgebracht op het label AKMP. De samenwerking met tekstschrijver en producer André Kooiman heeft Mitch Kerstens een eigen sound en identiteit gegeven. Zijn muziek laat zich het beste omschrijven als commercieel en gezellig met veel live instrumenten zoals gitaren, accordeon en trompetten.

Direct Mitch Kerstens boeken ? Klik hier voor boekingen van Mitch Kerstens

Mitch Kerstens boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mitch Kerstens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand