Mitch Kerstens boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Mitch Kerstens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mitch Kerstens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mitch Kerstens, geboren op 1 juli 1995, is een Nederlandstalige zanger. Energiek, jong en dynamisch zijn de trefwoorden bij deze artiest. De muziek van Mitch Kerstens is commercieel, opzwepend, gezellig en spreekt een grote doelgroep van veelal jeugdig café en feesttent publiek aan.

Biografie Mitch Kerstens

In zijn korte bestaan als artiest timmerde Mitch Kerstens al aardig aan de weg en is wekelijks te vinden op de bühne. Naast zijn solo zang carrière is hij ook één van de lead zangers van het populaire feestduo The Party Captains dat hij vormt met Jurgen Rennen. Voornamelijk is hij met deze act actief rond de carnavals periode te boeken. Hij stond reeds in tv programma’s als; Toppers van Oranje en Baronie TV.

Boekingen van Mitch Kerstens

Sinds begin 2015 heeft hij al 5 singels opgenomen, allen geproduceerd door producer André Kooiman (bekend van hits voor; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.), die zijn uitgebracht op het label AKMP.

Nederlandse zangers boeken

De samenwerking met tekstschrijver en producer André Kooiman heeft Mitch Kerstens een eigen sound en identiteit gegeven. Zijn muziek laat zich het beste omschrijven als commercieel en gezellig met veel live instrumenten zoals gitaren, accordeon en trompetten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mitch Kerstens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mitch Kerstens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mitch Kerstens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mitch Kerstens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mitch Kerstens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mitch Kerstens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mitch Kerstens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mitch Kerstens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mitch Kerstens

Mitch Kerstens inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mitch Kerstens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand