Nick Brinkhuis boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Nick Brinkhuis boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig

Het begon voor Nick allemaal toen hij als kleine jongen van 5 jaar voor het eerst op het podium stond met Dennie Christian, vanaf dat moment is hij altijd met muziek bezig geweest. Het Nederlandse levenslied is altijd zijn lust en leven geweest, hiermee is hij opgegroeid.

Nick Brinkhuis boeken

Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens. De eerste jaren alleen covers. In 2010 verscheen Nick zijn eerste single "K’zie steeds weer sterren", deze is geproduceerd en geschreven door Frank Verkooyen, met deze single maakten vele mensen kennis met Nick Brinkhuis, de single heeft het goed gedaan. Na deze single was Nick erg zoekende naar zijn genre, wat nou echt bij hem past. 

Boekingen van Nick Brinkhuis

Nick heeft het daarna een paar jaar rustig aangedaan om zo uit te zoeken wat hij wilden, en in Augustus 2015 bracht hij zijn single Pamparapam uit, de single is door bijna alle radiostations opgepakt en Nick heeft hiermee zichzelf weer goed op de kaart weten te zetten. In Maart 2016 verscheen zijn single ''Op en Neer'' deze single was in het hetzelfde genre als ''Pamparapam'' en deed het heel goed bij de radio. Zijn nieuwste single hef de glazen verscheen begin december 2016 en hopelijk gaat deze single het ook goed doen!

Direct Nick Brinkhuis huren? Klik hier voor boekingen van Nick Brinkhuis


Toon meer