New Leaf boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

Wil jij New Leaf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van New Leaf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Het neusje van de muzikanten”. Zo is New Leaf wel eens aangekondigd. En inderdaad. Er is menigmaal verwonderd uitgeroepen door bewonderaars. Hoe is het mogelijk, dat New Leaf nog niet de status van nationale roem heeft bereikt!

Biografie New Leaf 

Dat zegt al iets van de kwaliteit van dit orkest, dat allround is op repertoire gebied. of het nu gaat om de polka of om de rolling stones tot aan de nieuwste hits van dit moment, New Leaf staat garant dat ze dit alles aankunnen. Het geluid dat de groep voortbrengt is echt vol of “breed” zoals platen producers wel zeggen. De diverse toetsinstrumenten, basgitaar, slag en sologitaar en drums worden knap bespeeld door de New Leaf heren.

Boekingen van New Leaf

Hoewel de leden zelf van mening, dat ze in de loop der tijd al veel te veel grammofoonplaten hebben gemaakt, streven ze wel naar een perfecte plaat. Een plaat waarop de kwaliteit en sfeer wordt vastgelegd, die ook tijdens live-optredens aan de oppervlakte komen.

Coverband boeken

En dat ze die gevonden hebben blijkt uit hun nummer 1 positie in de Nederlandstalige tip met de single “Machteloos”, die volop en vooral door hun fans werdt gekocht. Sinds medio 2008 is de naam van Maple Leaf veranderd in New Leaf, What’s in a name zou men zeggen, en dat is ook zo, want New Leaf is zeker zo spraakmakend als Maple Leaf.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig New Leaf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je New Leaf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van New Leaf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij New Leaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van New Leaf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

New Leaf boeken

Ben jij benieuwd hoe je New Leaf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct New Leaf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van New Leaf

New Leaf inhuren

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van New Leaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)4 x 40 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2395,-
Live bandshow4 x 40 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-
€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand