New Leaf boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

“Het neusje van de muzikanten”. Zo is New Leaf wel eens aangekondigd. En inderdaad. Er is menigmaal verwonderd uitgeroepen door bewonderaars: Hoe is het mogelijk, dat New Leaf nog niet de status van nationale roem heeft bereikt!

New Leaf boeken

Dat zegt al iets van de kwaliteit van dit orkest, dat allround is op repertoire gebied. of het nu gaat om de polka of om de rolling stones tot aan de nieuwste hits van dit moment, New Leaf staat garant dat ze dit alles aankunnen. Het geluid dat de groep voortbrengt is echt vol of “breed” zoals platen producers wel zeggen. De diverse toetsinstrumenten, basgitaar, slag en sologitaar en drums worden knap bespeeld door de New Leaf heren.

Boekingen van New Leaf

Hoewel de leden zelf van mening, dat ze in de loop der tijd al veel te veel grammofoonplaten hebben gemaakt, streven ze wel naar een perfecte plaat. Een plaat waarop de kwaliteit en sfeer wordt vastgelegd, die ook tijdens live-optredens aan de oppervlakte komen. En dat ze die gevonden hebben blijkt uit hun nummer 1 positie in de Nederlandstalige tip met de single “Machteloos”, die volop en vooral door hun fans werdt gekocht. Sinds medio 2008 is de naam van Maple Leaf veranderd in New Leaf, What’s in a name zou men zeggen, en dat is ook zo, want New Leaf is zeker zo spraakmakend als Maple Leaf.

Direct New Leaf boeken ? Klik hier voor boekingen van New Leaf

New Leaf boeken

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van New Leaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)4 x 40 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2395,-
Live bandshow4 x 40 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€2.550,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand