Barcode boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2095,-
 • Duur
  3-4 sets in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Barcode boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barcode. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Barcode: een energiek frontduo van een klasse apart. Een fundament van een band waar je u tegen zegt. Een zinderende show met de beste hits en de leukste meezingers. Een waanzinnige lichtshow. Laat je in 2019 ook weer meeslepen door een wervelende show vol live muziek, energie en interactie! Barcode laat het publiek pas los als het zwetend en dampend neervalt! Gegarandeerd!

Biografie Barcode

Een zinderende show met een opvallende ledwall en een waanzinnige lichtshow en een afwisseling van de beste hits en leukste meezingers. Deze muzikale achtbaan dendert door een wereld van hits, krakers en knallers.

Coverbands boeken

Actueel en snel. Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Daar draait het om. Dat is Barcode! Wilt u toch een wat rustiger begin van de avond? Dan gaan eerst de stekkers er uit en speelt Barcode akoestisch.

Boekingen van Barcode

Dit alles gebracht door een groep sterke muzikanten met een zanger en zangeres die het publiek pas loslaten als het zwetend en dampend neervalt. Gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barcode kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barcode wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barcode wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barcode online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barcode kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barcode boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barcode kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barcode boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barcode

Barcode inhuren

€2.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barcode

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3-4 sets in overlegexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€2095,-
Live bandshow3-4 sets in overleginclusief tot 250 personen6 personenAllround€2495,-
Live bandshow3-4 sets in overleginclusief tot 800 personen6 personenAllround€2795,-
Live bandshow3-4 sets in overleginclusief tot 1500 personen6 personenAllround€3095,-

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand