Flamboyant boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House / Moombahton / Eclectic / Urban

Wil jij Flamboyant boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Flamboyant. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Flamboyant is van alle markten thuis. Zijn energieke en funky draaistijl is zo aanstekelijk dat je wel moet gaan dansen. Eclectisch zoals het hoort en een held als het gaat om de setjes die hij aflevert.

Biografie Flamboyant

Een echte ‘dj’s dj’, geprezen om zijn veelzijdige mixtechniek. Van Hip Hop, R&B en Dancehall naar Trap, Moombhathon, Bass en House, niets is te gek.

Boekingen van Flamboyant

Al meer dan 15 jaar staat Flamboyant achter de decks, wat hem in alle uithoeken in Nederland bracht. Met een aantal residencies in zijn hometown Tilburg, een breed scala aan gespeelde festivals en een zeer ruime ervaring in het clubcircuit is Flamboyant geen vreemd gezicht in de Nederlandse scene.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Flamboyant kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Flamboyant wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Flamboyant wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Flamboyant online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Flamboyant kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Flamboyant boeken

Ben jij benieuwd hoe je Flamboyant kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Flamboyant boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Flamboyant

Flamboyant inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Flamboyant

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Moombahton / Eclectic / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand