Kid De Luca boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Urban DJ
 • Genre
  Freestyle

Ooit begonnen als ghostproducer voor vele nationale en internationale dj's en artiesten, later in de EDM (Electronic Dance Music) scene flink aan de weg getimmerd en begin 2013 meer naar de Eclectische kant toegetrokken. Maik Cox zoals Kidde Luca door het dagelijkse leven gaat werd 22 september 1987 ter wereld gebracht in het pittoreske Horst (Limburg).

Kid De Luca boeken

Begon op jonge leeftijd met het spelen van piano en slagwerk. Op zijn 23e rondde hij succesvol de Nederlandse Pop Academie af. Vanaf dat moment wordt het produceren van muziek veel meer dan alleen hobby. In het begin voor verschillende platenmaatschappijen maar al snel ook achter de schermen voor andere artiesten. In 2010 worden zijn eerste EDM platen gereleased en lukt het hem goede samenwerkingen op te zetten (o.a. officiële remixen voorAkon en FloRida),3 jaar later (eind2013) maakt hij de keuze om met name als producer een carrière switch te maken. Inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in zijn categorie. Met een cross-over tussen; Twerk, Moombathon, Trap, Freestyle en andere dansbare stijlen laat hij een spoor achter van gesloopte clubs, festivals en verliefde meisjes.

Boekingen van Kid De Luca

Exclusieve KiddeLuca tracks met Feest dj Ruud, Dirtcaps, GirlsLoveDj's, Mental Theo en vele anderen worden in veel clubs en festivals gepompt! Kidde Luca behoort nu tot de top van de Nederlandse (eclectische) scene.Muziek is zijn ziel, de dansvloer het episch centrum en het publiek zijn kloppend hart.

Direct Kid De Luca huren? Klik hier voor boekingen van Kid De Luca

Kid De Luca boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kid De Luca

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Urban DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonFreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand