Kid De Luca boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Urban DJ
 • Genre
  Freestyle

Wil jij Kid De Luca boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kid De Luca. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ooit begonnen als ghostproducer voor vele nationale en internationale dj’s en artiesten. Later in de EDM (Electronic Dance Music) scene flink aan de weg getimmerd. En begin 2013 meer naar de Eclectische kant toegetrokken. Maik Cox zoals Kid de Luca door het dagelijkse leven gaat werd 22 september 1987 ter wereld gebracht in het pittoreske Horst (Limburg).

Biografie Kid De Luca

Begon op jonge leeftijd met het spelen van piano en slagwerk. Op zijn 23e rondde hij succesvol de Nederlandse Pop Academie af. Vanaf dat moment wordt het produceren van muziek veel meer dan alleen hobby. In het begin voor verschillende platenmaatschappijen. Maar al snel ook achter de schermen voor andere artiesten. In 2010 worden zijn eerste EDM platen gereleased en lukt het hem goede samenwerkingen op te zetten. O.a. officiële remixen voorAkon en FloRida. 3 jaar later (eind 2013) maakt hij de keuze om met name als producer een carrière switch te maken. Inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in zijn categorie. Met een cross-over tussen; Twerk, Moombathon, Trap, Freestyle en andere dansbare stijlen laat hij een spoor achter van gesloopte clubs, festivals en verliefde meisjes.

Boekingen van Kid De Luca

Exclusieve Kid de Luca tracks met Feest dj Ruud, Dirtcaps, GirlsLoveDj’s, Mental Theo en vele anderen worden in veel clubs en festivals gepompt! Kidde Luca behoort nu tot de top van de Nederlandse (eclectische) scene.Muziek is zijn ziel, de dansvloer het episch centrum en het publiek zijn kloppend hart.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kid De Luca kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kid De Luca wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kid De Luca wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kid De Luca online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kid De Luca kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kid De Luca boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kid De Luca kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kid De Luca boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kid De Luca

Kid De Luca inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kid De Luca

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Urban DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonFreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand