Monica Geuze boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Vlogger
 • Genre
  Daily life

Wil jij Monica Geuze boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Monica Geuze. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Monica Geuze (Zwijndrecht, 27 maart 1995) is een Nederlandse vlogster en DJ. Haar debuutsingle “Laten gaan” kwam in de Single Top 100 en staat op nummer 2 van de Oranje Top 30.

Biografie Monica Geuze

Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht,het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwasseneonderwijs in Amsterdam.Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon: “Happy Family” (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Boekingen van Monica Geuze

Haar successen behaalt ze niettemin vooral op YouTube, waar ze een van de populairste Nederlandse vlogsters is. Ze maakt onder meer vlogs over haar dagelijks leven. In januari 2018 telde haar YouTube-kanaal meer dan 400.000 abonnees. Tevens was Geuze vanaf september 2015 tot mei 2017 een van de presentatoren van het YouTube-kanaal van RTL genaamd Concentrate. In 2019 keerde zij hier weer terug als presentatrice. Geuze publiceerde in mei 2017 een eigen boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger. In 2017 was Geuze een van de deelnemers van het eerste seizoen van de RTL 4-serie Kroongetuige. Tevens was ze te zien in de programma’s Een goed stel hersens, Weet ik veel en Van der Vorst ziet sterren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Monica Geuze kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Monica Geuze wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Monica Geuze wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Monica Geuze online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Monica Geuze kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Monica Geuze boeken

Ben jij benieuwd hoe je Monica Geuze kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Monica Geuze boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Monica Geuze

Monica Geuze inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Monica Geuze

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Vloggerin overlegexclusief1 persoonDaily lifeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand