Marije Zuurveld boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  YouTuber
 • Genre
  Allround

Wil jij Marije Zuurveld boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marije Zuurveld. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Comedy, vlogs, praatvideo’s: Marije Zuurveld deelt alles waar ze haar enthousiasme in kwijt kan met veel plezier aan haar kijkers. Wat Marije ook doet, ze maakt het leuk met haar aanstekelijke vrolijkheid.

Biografie Marije Zuurveld

In elke video komt haar vrolijke aard naar boven. Hiermee heeft ze een hechte band opgebouwd met haar kijkers. Met meer dan 200.000 abonnees op haar YouTube kanaal is zij een van de snelst groeiende YouTubers van Nederland.

Boekingen van Marije Zuurveld

Marije presenteerde twee jaar CoolBox op het YouTube kanaal van Coca-Cola. Inmiddels presenteert ze samen met oa. Kelvin Boersma, Dylan Haegens en Gio het kanaal Challenges Cup in opdracht van de Nationale Postcode Loterij.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marije Zuurveld kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marije Zuurveld wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marije Zuurveld wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marije Zuurveld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marije Zuurveld kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marije Zuurveld boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marije Zuurveld kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marije Zuurveld boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marije Zuurveld

Marije Zuurveld inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marije Zuurveld

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
YouTuberin overlegexclusief1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand