Amanda van Efferink boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Social influencer
 • Genre
  Mode & beauty

Wil jij Amanda van Efferink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Amanda van Efferink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Amanda is modestylist, illustrator, designer, personal shopper, instagram-influencer en vooral bekend om haar roze, uitgesproken glitzie outfits. Laat je betoveren in haar wereld vol met roze, glitter, fluff en kunst.

Biografie Amanda van Efferink

Haar wereld is jouw wereld. Positief, jezelf durven zijn en laten zien wat je denkt staan hier voor op. En zoals ze altijd zegt: ‘When in doubt, always add some glitter baby. You are magic!’

Boekingen van Amanda van Efferink

Amanda van Efferink en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Amanda van Efferink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Amanda van Efferink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Amanda van Efferink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Amanda van Efferink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Amanda van Efferink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Amanda van Efferink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Amanda van Efferink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Amanda van Efferink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Amanda van Efferink

Amanda van Efferink inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amanda van Efferink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Social influencerin overlegexclusief1 persoonMode & beautyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand